Kleding

Er is verschillende lustrumkleding beschikbaar!

 

Pakje 

Het lustrum pakje is een pakje met zwart broekje met rode en witten strepen aan de zijkant, en een witte bovenkant met paarse golven over de borst, met het Asopos logo op de rechter borst.

Das 

De das is een paarse das met witte diagonale strepen. Op de das staan de vogels uit het lustrumlogo in het wit. De das is ontworpen door sponsor 'De Leidsche Das', zie voor meer informatie: www.deleidschedas.nl

 

Strikje 

Het strikje is de vrouwelijke vorm van de das. Ook hier komen in het paars de vogels uit het lustrumlogo op te staan. Het strikje is ontworpen door sponsor 'De Leidsche Das', zie voor meer informatie: www.deleidschedas.nl

 

Truien

Er zijn drie verschillende truien. Op alle truien zal het lustrumlogo komen te staan. Er is een grijze trui met een gekleurd logo, een witte trui met een gekleurd logo en een bordeaux rode trui met een wit logo.

 

Zonnenklep

Het is een witte zonneklep met in het paars en rood het logo en de tekst Asopos de Vliet Lustrum XI.

 

Bidon

Een witte bidon met een paarse dop, gesponsord door Autotaalglas, met hierop het lustrumlogo en de tekst Asopos de Vliet Lustrum XI.

 

Sokken

 De sokken zullen in hetzelfde thema als het pakje zijn. Voor het precieze ontwerp zijn we nog in overleg met Powerhouse. Zodra het ontwerp bekend is zal het hier worden bijgewerkt! 

 

Op dit moment is de webshop gesloten.