Night of the Proms in Gebr. De Nobel

Night of the Proms is een evenement dat ieder jaar op Asopos wordt georganiseerd; allerlei verschillende bandjes en gelegenheidscombinaties treden op deze avond op. Dit jaar echter, zal de lustrumcommissie dit groots aanpakken. Op donderdag 30 maart zullen 4 Leidse bandjes naar de Gebr. De Nobel komen om het XIe lustrum van Asopos de Vliet te vieren! Hierbij zijn niet alleen Asopos-leden welkom, maar ook iedereen die verder intresse heeft. Het ideale moment voor een studentenavond met goede muziek in Leiden met huisgenoten, studiegenoten en vrienden. De kosten zijn €12,- voor leden en €15.- voor externen, en met de & cultuurkaart krijg je 15% korting op een kaartje! 

 

Op de night of the Proms kan je genieten van: Chasing HillsThe Beholders, Bonus en The Bernie Lean (de Asopos huisband). Na de bandjes zal het feest  doorgezet worden met een DJ! 

 

                                                        

Ticketverkoop

 

Maak het totaalbedrag over naar het volgende rekeningnummer: IBAN: NL28INGB0005318996 Vermeld in de omschrijving: "[NAAM] NOTP" LET OP: dit is niet het normale Asopos rekeningnummer
Vul hier de EnCultuur kortingscode in. Toegang met kortingskaartje alleen op vertoon van EnCultuurkaart