Hardloopwedstrijd

 

Op 8 april 2017 vind de 'Gebr. de Nobel Asopos lustrum hardloopwedstrijd' plaats. Met deze hardloopwedstrijd vieren we ons 11e lustrum niet alleen met onze eigen leden maar ook met oud-leden, buurtbewoners, inwoners van Leiden en iedereen die maar wil komen hardlopen! 

 

Programma

10:00 Start evenement: verschillende kraampjes staan voor u klaar met de mogelijkheid om startnummers op te halen en het kopen van eten/drinken en andere dingen. Daarnaast een springkussen voor de kleintjes.

11:00 Start Kidsrun: een hardloopwedstrijd voor kinderen t/m 12 jaar

12:00 Start hardloopwedstrijd; het is mogelijk om deze wedstrijd individueel te lopen of in estefette-vorm in een team van 4 hardlopers. Iedere hardloper loopt hierbij 1 rondje.

15:00 Laatste finish en prijs-uitreiking

16:00 Einde evenement

 

Inschrijven

De inschrijvingen zijn geopend! Inschrijven kan via: http://www.inschrijven.nl ; zoek op 'asopos'. Deelname aan de kidsrun is gratis. Een deelnemer van de hardloopwedstrijd betaalt 6 euro. Na het lopen van de hardloopwedstrijd krijgt u een leuk aandenken. 

 

Route

De kidsrun is 1,1 km. lang, de route is links te zien in de afbeelding onder aan de pagina.

De hardloopwedstrijd voor volwassenen is 4,4 kilometer lang. De route is rechts te zien in de afbeeldingonder aan de paging. Dit rondje word bij de estafette dus door alle 4 de lopers gelopen.